Cosul meu

0

Detergent lichid Dash Actilift Salva Colore 18 spalari 1.17 L

AcoMarket va recomanda detergentul lichid Dash Actilift Salva Colore, un detergent automat ce curata murdaria de pe tesaturi, conferindu-le un parfum discret.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

2420 Lei


Detergentul lichid Dash Actilift Salva Colore este un detergent automat ce curata murdaria de pe tesaturi, conferindu-le un parfum discret. Poate fi folosit la orice temperatura si pentru orice fel de tesaturi.

Adauga opinia ta

Pret 24,20 Lei
Brand DASH
Tip AUTOMAT
Forma LICHID
Tip COLORATE
Nr. spalari 15-20
Parfum FLORAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.