Cosul meu

0

Detergent capsule gel Lenor 3 in 1 Pearls Bujor 14 x 29.2 gr

AcoMarket va recomanda detergentul capsule gel Lenor 3in1 Pearls Bujor 14 x 29.2 gr, curata eficient petele, lasand rufele impecabile si pline de prospetime florala.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1800 Lei


Detergentul capsule gel Lenor 3in1 Pearls Bujor 14 x 29.2 gr are un design unic, creat pentru a mentine ingredientele stabile si separate pana in momentul spalarii, oferind astfel o putere de curatare mult mai concentrata. Lenor 3in1 Pearls Bujor pelicula inovatoare se dizolva complet, chiar si la 30grade, la contactul cu apa pentru a indeparta petele cu ajutorul tehnologiei inovatoare, oferindu-va astfel cel mai bun detergent, in cantitate ideala. Rufele raman curate si cu un miros proaspat, floral.

Adauga opinia ta

Pret 18,00 Lei
Brand DASH
Tip AUTOMAT
Forma LICHID
Tip COLORATE
Nr. spalari 90-100
Parfum FLORAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.