Cosul meu

0

Detergent automat pudra Omo Active 80 spalari 5.6 kg

AcoMarket va recomanda detergentul automat pudra Omo Active, un detergent ce curata murdaria de pe tesaturi, conferindu-le un parfum discret.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

7245 Lei


Detergentul automat pudra Omo Active este un detergent automat ce curata murdaria de pe tesaturi, conferindu-le un parfum discret. Poate fi folosit la orice temperatura si pentru orice fel de tesaturi. Pachet economic.

Adauga opinia ta

Pret 72,45 Lei
Brand OMO
Tip AUTOMAT
Forma PRAF
Tip ALBE SI COLORATE
Nr. spalari 50-55
Parfum FLORAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.