Cosul meu

0

Deodorant spray pentru barbati Denim Black 150 ml

AcoMarket va recomanda, deodorantul spray pentru barbati Denim Black 150 ml, protejeaza corpul de mirosurile neplacute 24h.

919 Lei
Deodorant spray pentru barbati Denim Black 150 ml
Cantitate:


Deodorant spray pentru barbati Denim Black 150 ml protejeaza corpul de mirosurile neplacute 24h, avand efect energizant. Increderea vine atunci cand te simti bine, iar cu deodorantul spray Denim Black vei reusi sa te bucuri de o senzatie fresh intreaga zi.

Adauga opinia ta

Pret 9,20 Lei
BRAND DENIM
Tip produs SPRAY
Pentru PENTRU EL
Cantitate 101 - 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.