Cosul meu

0

Deodorant spray Impulse Incognito 100ml

AcoMarket va recomanda, deodorantul spray Impulse Incognito, este un deodorant pentru femei ce combina notele de parfum florale cu cele fructate, definind feminitatea si libertatea.

1236 Lei
Deodorant spray Impulse Incognito 100ml
Cantitate:


Deodorant spray Impulse Incognito 100ml are la baza note inconfundabile de mosc si vanilie, note seducatoare de iasomie si portocala la mijloc si te invaluie, cu ajutorul notelor de varf, intr-o aroma proaspata, florala, de bergamota si lamaie.

Adauga opinia ta

Pret 12,36 Lei
BRAND IMPULSE
Tip produs SPRAY
Pentru PENTRU EA
Cantitate 101 - 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.