Cosul meu

0

Deodorant spray B.U. Trendy 150ml

AcoMarket va recomanda, B.U. Trendy este un deodorant pentru femei ce combina notele de parfum florale cu cele fructate, definind feminitatea si libertatea.

990 Lei
Deodorant spray B.U. Trendy 150ml
Cantitate:


B.U. Trendy este un deodorant pentru femei. Combinand notele de parfum florale cu cele fructate, Trendy transmite feminitate, liberatate, fiind dedicat femeii tinere si libertine, mereu in trend, care isi defineste identitatea printr-o atitudine increzatoare si un caracter atragator, captand toata atentia in jurul ei.

Adauga opinia ta

Pret 9,90 Lei
BRAND BU
Tip produs SPRAY
Pentru PENTRU EA
Cantitate 101 - 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.