Cosul meu

0

Pasta de dinti Sensodyne Repair & Protect 75 ml

AcoMarket va recomanda pasta de dinti Sensodyne Repair & Protect 75 ml, care se bazeaza pe tehnologia NovaMin si este demonstrat clinic ca amelioreaza sensibilitatea dentara. 

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

2300 Lei
Pasta de dinti Sensodyne Repair & Protect 75 ml is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Sensodyne este pasta de dinti recomandata de medicii dentisti atat pentru dintii sensibili cat si pentru eroziunea acida. Sensodyne ajuta la calmarea durerilor de dinti cauzate de sensibilitatea dentara si ofera protectie de durata timp de 24 de ore in fiecare zi, daca este folosita conform instructiunilor. NovaMin este ingredientul activ din Sensodyne Repair & Protect. Nu doar ca amelioreaza simptomele dintilor sensibili, ci chiar ajuta la repararea efectiva a suprafetelor sensibile ale dintilor.

Adauga opinia ta

Pret 23,00 Lei
Brand SENSODYNE
Tip produs PASTA DINTI

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.