Cosul meu

0

Deodorant antiperspirant spray Rexona Shower Fresh 150ml

AcoMarket va recomanda, deodorantul antiperspirant spray Rexona Shower Fresh, datorita formulei speciale va ofera protectie antiperspiranta eficienta si prospetime la fiecare miscare.

1350 Lei
Deodorant antiperspirant spray Rexona Shower Fresh 150ml
Cantitate:


Deodorant antiperspirant spray Rexona Shower Fresh 150ml deodorant protejeaza eficient impotriva transpiratiei, iritatiilor si impotriva mirosurilor neplacute pana la 48 de ore. Rexona Shower Fresh iti ofera protectie eficienta si prospetime la fiecare miscare. Parfumul floral revigorant ofera o senzatie placuta de piele curata si uscata intreaga zi.

Adauga opinia ta

Pret 13,05 Lei
BRAND REXONA
Tip produs SPRAY
Pentru PENTRU EA
Cantitate 101 - 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.