Cosul meu

0

Detergent gel+ inalbitor Ace armonie florala 2.5 l

AcoMarket va recomanda Ace gel detergent + inalbitor, igienizeaza intreaga casa si indeparteaza petele de pe hainele albe.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

2999 Lei


Ace gel detergent + inalbitor Armonie Florala igenizeaza, curata si indeparteaza petele de pe rufele albe. Datorita unei formule speciale, acest gel, igenizeaza, curata baia si bucataria. A nu se lasa la indemana copiilor!

Adauga opinia ta

Pret 29,99 Lei
Brand ACE
Tip MANUAL
Forma LICHID
Tip ALBE
Nr. spalari 15-20
Parfum FLORAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.