0729.300.293
Luni-Vineri: 8-16

Cosul meu

0

Detergent automat Ariel color 35 spalari 2.625 kg

AcoMarket va recomanda detergentul automat Ariel color, indeparteaza petele persistente fara a afecta tesatura hainelor colorate.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

3558 Lei


Detergentul Ariel automat color, reprezinta alegerea ideala pentru rezultate impecabile.Acesta este un detergent cu un miros proaspat si placut, ideal pentru haine colorate. Indeparteaza petele persistente, chiar si in profunzimea tesaturilor. Nu este recomandat pentru lana si matase.

Adauga opinia ta

Pret 35,58 Lei
brand ARIEL
Tip AUTOMAT
Forma LICHID
Tip COLORATE
Nr. spalari 30-35
Parfum FRESH

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.