Cosul meu

0

Deodorant antiperspirant spray Rexona Invisible Aqua 150ml

AcoMarket va recomanda, deodorantul antiperspirant spray Rexona Invisible Aqua, protejeaza eficient impotriva transpiratiei, iritatiilor si impotriva mirosurilor neplacute pana la 48 de ore. 

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1280 Lei


Antiperspirantul spray Rexona Invisible Aqua previne aparitia transpiratiei si a mirosului neplacut, lasand o senzatie de prospetime imediat dupa aplicare. Bucura-te de protectie antiperspiranta eficienta, fara urme albe si galbene pe haine, cu Rexona Invisible Aqua.

Adauga opinia ta

Pret 12,08 Lei
BRAND REXONA
Tip produs SPRAY
Pentru PENTRU EA
Cantitate 101 - 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.