Cosul meu

0

Sampon Dermomed Pharma Liquirizia 500 ml

AcoMarket va recomanda, samponul Dermomed Pharma Liquirizia 500 ml, are o formula speciala si delicata, imbogatita cu Pantenol, keratina si extract de liquirizia, ce curata orice tip de par.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1100 Lei


Samponul Dermomed Pharma Liquirizia 500 ml are o formula speciala si delicata, imbogatita cu Pantenol, keratina si extract de liquirizia, ce curata orice tip de par, fara sa altereze echilibrul pielii. Ingredientele continute au proprietati emoliente, astfel samponul Dermomed Pharma este ideal in cazul iritatiilor si pruritului scalpului.

Adauga opinia ta

Pret 11,00 Lei
Brand DERMOMED
Tip produs SAMPON
Pentru ADULTI
Tip par DEGRADAT
Cantitate 250 - 750 ml
Aroma CITRICE
Beneficiu REGENERARE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.