Cosul meu

0

Deodorant antiperspirant spray Gerovital H3 Fresh 150ml

AcoMarket va recomanda, deodorantul antiperspirant spray Gerovital H3 Fresh, ofera o protectie de lunga durata impotriva mirosurilor neplacute ale transpiratiei, nu lasa urme albe sau galbene pe haine.

1150 Lei
Deodorant antiperspirant spray Gerovital H3 Fresh 150ml
Cantitate:


Deodorantul antiperspirant spray Gerovital H3 Fresh 150ml a fost conceput intr-o formulare blanda, de tip emulsie, care respecta atat pielea delicata a axilelor, oferind o protectie de lunga durata impotriva mirosurilor neplacute ale transpiratiei cat si materialele hainelor pe care nu lasa urme albe sau galbene. Prospetime naturala, protectie eficienta, fara urme albe. Formula fara alcool contine trei ingrediente active: sarurile de aluminiu care regleaza procesul transpiratiei in zona axilara prin formarea unor hidroxi-geluri care blocheaza partial canalele sudoripare; citrofolul, un ingredient organic, care inhiba descompunerea enzimatica a componentelor nemirositoare ale transpiratiei, fara distrugerea bacteriei implicate în proces si vitamina E, cu actiune antioxidanta care impiedica procesele de autooxidare ale compusilor nesaturati ai transpiratiei. Parfumurile proaspete, delicate, balsamice te invaluie si iti dau o senzatie de prospetime naturala.

Adauga opinia ta

Pret 11,50 Lei
BRAND GEROVITAL
Tip produs SPRAY
Pentru PENTRU EA
Cantitate 101 - 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.