Cosul meu

0

Deodorant antiperspirant spray Garnier Action Control Dama 72h 150ml

AcoMarket va recomanda, deodorantul antiperspirant spray Garnier Action Control 72h,un deodorant ce ofera 72h protectie eficienta impotriva transpiratiei.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1265 Lei


Deodorant antiperspirant spray Garnier Action Control 72h, este un deodorant ce ofera 72h protectie eficienta impotriva transpiratiei. Formula sa contine ingrediente active ce prelungesc senzatia de prospetime si elimina bacteria raspunzatoare de mirosul urat al transpiratiei. Bazat pe substante naturale. Nu contine alcool sau parabeni.

Adauga opinia ta

Pret 12,65 Lei
Brand GARNIER
Tip produs SPRAY
Pentru PENTRU EA
Cantitate 250 - 750 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.