Cosul meu

0

Deodorant antiperspirant spray Dove Invisible Dry 150ml

AcoMarket va recomanda, antiperspirantul spray Dove Invisible Dry ofera protectie eficienta impotriva transpiratiei de pana la 48 de ore, fiind in acelasi timp delicat cu pielea subratului. Este dovedit ca nu lasa urme pe 100 de culori.

1526 Lei
Deodorant antiperspirant spray Dove Invisible Dry 150ml
Cantitate:


Fiind primul antiperspirant dovedit ca nu lasa urme albe pe 100 de culori, Dove Invisible Dry iti ofera libertatea de a purta cele mai colorate si indraznete tinute. Antiperspirantul spray Dove Invisible Dry contine formula cu ¼ crema hidratanta si vitamina E, pentru o ingrijire delicata a pielii subratului si o actiune intensa si indelungata de prevenire a transpiratiei. In plus, antiperspirantul te invaluie intr-un parfum placut si discret si lasa pielea subratului tau fina si catifelata.

Adauga opinia ta

Pret 15,26 Lei
BRAND DOVE
Tip produs SPRAY
Pentru PENTRU EA
Cantitate 101 - 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.