Cosul meu

0

Deodorant antiperspirant roll-on pentru barbati Nivea Protect & Care 50ml

AcoMarket va recomanda, deodorantul antiperspirant roll-on pentru barbati Nivea Protect & Care, ofera protectie de incredere timp de 48h si in acelasi timp ingrijeste pielea delicata a subratului.

1532 Lei
Deodorant antiperspirant roll-on pentru barbati Nivea Protect & Care 50ml
Cantitate:


Deodorant antiperspirant roll-on pentru barbati Nivea Protect & Care, este un deodorant cu parfum modern si masculin ce ofera echilibrul perfect intre protectia eficienta 48h impotriva transpiratiei si ingrijirea unica pentru o piele fara iritatii. Formula se absoarbe rapid, nu lasa o senzatie lipicioasa, fiind delicat cu pielea, lasand-o uscata si catifelata.

Adauga opinia ta

Pret 15,32 Lei
BRAND NIVEA
Tip produs ROLL-ON
Pentru PENTRU EL
Cantitate < 100 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.