Cosul meu

0

Deodorant antiperspirant roll-on Nivea Black & White Original 50ml

AcoMarket va recomanda, deodorantul antiperspirant roll-on Nivea Black & White Original, cu o formula unica ce ofera o protectie antiperspiranta pentru 48h si pastreaza culoarea originala a hainelor, formula invizibila nu lasa urme.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

827 Lei


Deodorant antiperspirant roll-on Nivea Black & White Original 50ml este un deodorant cu protectie invizibila 48h impotriva transpiratiei care nu lasa pete albe pe hainele de culoare inchisa si previne aparitia petelor galbene pe hainele de culoare deschisa. Te vei putea bucura de tinutele preferate, avand la dispozitie protectie antiperspiranta imbatabila.

Adauga opinia ta

Pret 8,28 Lei
Brand NIVEA
Tip produs ROLL-ON
Pentru PENTRU EA
Cantitate < 100 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.