Cosul meu

0

Parfum de camera Areon Home Perfumes Golden Sunset 300 ml

AcoMarket Parfumul de camera Areon Home Perfumes Golden Sunset 300 ml un parfum diafan condimentat, cu o aroma inconfundabila

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1391 Lei
Parfum de camera Areon Home Perfumes Golden Sunset 300 ml
Cantitate:


Parfum de camera Areon Home Perfumes Golden Sunset 300 ml Modern si elaborat, parfumul te va inspira in a gasi echilibrul dintre un stil de viata efervescent, luxos si linistea unui camin confortabil, care poarta amprenta stilului tau personal. Aceleasi combinatii magice si delicate sub semnatura expertilor parfumieri internationali: Perfume Golden Sunset neutralizeaza mirosurile neplacute si te invaluie cu mirosul delicat al florilor.

Un parfum condimentat, cu o aroma inconfundabila!

Adauga opinia ta

Pret 13,91 Lei
Brand Nu
Garantie Nu

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.