Cosul meu

0

Detergent manual Ariel Mountain Spring cutie 450gr

AcoMarket va recomanda detergentul manual Ariel Mountain Spring, un aliat de nadejde pentru indepartarea petelor, atat pentru tesaturile albe cat si colorate.

843 Lei
Detergent manual Ariel Mountain Spring cutie 450gr
Cantitate:


Ariel Manual Mountain Spring este un detergent pentru spalarea manuala a rufelor, imbunatatit cu o noua formula revolutionala, este un aliat de nadejde pentru indepartarea petelor, atat pentru tesaturile albe cat si colorate.

Adauga opinia ta

Pret 8,43 Lei
BRAND ARIEL
Tip MANUAL
Forma PRAF
Tip ALBE
Nr. spalari 5-10
Parfum FRESH

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.