Cosul meu

0

Detergent manual Lenor Touch cutie 450gr

AcoMarket va recomanda detergentul manual Ariel Lenor Touch, un aliat de nadejde pentru indepartarea petelor, atat pentru tesaturile albe cat si colorate.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

620 Lei
Detergent manual Lenor Touch cutie 450gr is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Detergent manual Ariel Lenor Touch cu noua formula revolutionala, este un aliat de nadejde pentru indepartarea petelor, atat pentru tesaturile albe cat si colorate. Cu ajutorul tehnologiei lenor fresh rufele vor mirosi mai frumos pentru o indelungata perioada de timp.

Adauga opinia ta

Pret 6,20 Lei
Brand ARIEL
Tip MANUAL
Forma PRAF
Tip ALBE
Nr. spalari 5-10
Parfum FRESH

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.