Cosul meu

0

Crema fata hidratanta Farmec cu galbenele 50 ml

AcoMarket va recomanda, crema pentru fata hidratanta Farmec cu galbenele, asigura o protectie optima impotriva deshidratarii tenului.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1424 Lei


Crema pentru fata hidratanta Farmec cu galbenele face parte din gama Farmec Natural, are o structura usoara si este bogata in ulei si extract de galbenele. Asigura o protectie optima impotriva deshidratarii tenului. Produs testat dermatologic.

Adauga opinia ta

Pret 14,24 Lei
Brand FARMEC
Tip ten MIXT
Pentru ADULTI
Utilizare ZI
Cantitate < 100 ml
Tip produs CREMA

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.