Cosul meu

0

Periuta de dinti Colgate Extra Clean Medium

AcoMarket va recomanda  periuta de dinti Colgate Extra Clean Medium, ofera o curatare excelenta la un pret accesibil. Dispune de peri mai inalti special proiectati pentru a curata zonele greu accesibile.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

400 Lei
Periuta de dinti Colgate Extra Clean Medium
Cantitate:


Periuta de dinti Colgate Extra Clean Medium ofera o curatare excelenta la un pret accesibil. Dispune de peri mai inalti special proiectati pentru a curata zonele greu accesibile.

Adauga opinia ta

Pret 4,00 Lei
Brand COLGATE
Pentru PENTRU EA

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.