Cosul meu

0

Caserole de unica folosinta 750gr 10/set Est

AcoMarket va recomanda caserolele de unica folosinta 750gr 10/set, cu capac atasat, din plastic transparent, cu o capacitate de 750gr.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

628 Lei
Caserole de unica folosinta 750gr 10/set Est
Cantitate:


Caserolele de unica folosinta 750gr 10/set sunt produse cu capac atasat, din plastic transparent, de unica folosinta, cu o capacitate de 750gr. Sunt ideale pentru ambalarea produselor proaspete pentru o perioada indelungata, fara a compromite siguranta, calitatea sau gustul proaspat al produsului ambalat. Potrivite pentru industria HORECA in unitatile de tip restaurante, terase, sistem catering sau magazine alimentare, cat si pentru uz casnic.

Adauga opinia ta

Pret 6,28 Lei
BRAND EST
Tip CASEROLE
Bucati/set < 25

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.