Cosul meu

0

Apa de toaleta Gloria Vanderbilt Vanderbilt 100ml

AcoMarket va recomanda apa de toaleta Gloria Vanderbilt Vanderbilt 100ml, un parfum clasic, oferind eleganta si senzualitate oricarei femei.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

5088 Lei
Apa de toaleta Gloria Vanderbilt Vanderbilt 100ml
Cantitate:


Apa de toaleta Gloria Vanderbilt Vanderbilt 100ml este un parfum oriental, floral, de dama ce ofera eleganta si senzualitate oricarei femei. Ascunde o aroma orientala discreta de iasomie si scortisoara, combinata cu note dulci de vanilie si ananas. Parfumul Vanderbilt alunga inhibitiile si castiga prin incredere si senzualitate.

Adauga opinia ta

Pret 50,88 Lei
BRAND GLORIA VANDERBILT
Pentru PENTRU EA
Tip APA DE TOALETA
Cantitate 101 - 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.