Cosul meu

0

Detergent capsule Ariel Lenor Fresh 15x27 ml

AcoMarket va recomanda Ariel capsule Lenor Fresh, indeparteaza petele dificile, lasand hainele pline de prospetimea balsamului de rufe Lenor.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1839 Lei
Detergent capsule Ariel Lenor Fresh 15x27 ml
Cantitate:


Ariel capsule Lenor Fresh poate fi folosit atat pentru rufe colorate cat si pentru rufe albe. Ariel capsule Lenor Fresh detergentul ofera un parfum placut si unic si in acelasi timp protejeaza mult mai eficient tesaturile. Parfumul oferit de acest detergent este unul care dureaza. Capsulele contin detergent superconcentrat si balsam de rufe Lenor Fresh ce lasa hainele extra-proaspete si curate.

Adauga opinia ta

Pret 18,40 Lei
Brand ARIEL
Tip AUTOMAT
Forma CAPSULE
Tip ALBE
Nr. spalari 15-20
Parfum FRESH

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.