Cosul meu

0

Deodorant antiperspirant gel Lady Speed Stick Invisible 65gr

AcoMarket va recomanda, deodorantul antiperspirant gel Lady Speed Stick Invisible, iti ofera maxima protectie 24 de ore, lasand pielea uscata si plina de prospetime.

2244 Lei


Deodorant antiperspirant gel Lady Speed Stick Invisible 65gr iti ofera maxima protectie 24 de ore. Folosit zilnic te protejeaza non-stop 24 de ore, sapte zile pe saptamana. Nu lasa urme albe dupa aplicare. Te vei putea bucura de tinutele preferate, avand la dispozitie protectie antiperspiranta imbatabila.

Adauga opinia ta

Pret 22,44 Lei
BRAND LADY SPEED STICK
Tip produs STICK
Pentru PENTRU EA
Cantitate 50 - 200 gr

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.