Cosul meu

0

Detergent automat Ariel Color 6kg

AcoMarket va recomanda detergentul automat Ariel Color, indeparteaza petele persistente, lasand hainele pline de prospetime.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

7298 Lei
Detergent automat Ariel Color 6kg
Cantitate:


Detergent automat Ariel Color este un detergent cu un miros placut, potrivit pentru hainele albeAriel automat Color indeparteaza petele chiar in profunzimea tesaturilor, oferind hainelor un aspect curat si placut. Cu un pachet puteti efectua 60 de spalari. Se poate folosi pentru spalarea chiar si la 30 de grade. Nu este recomandat pentru lina si matase.

Adauga opinia ta

Pret 72,99 Lei
Brand ARIEL
Tip AUTOMAT
Forma PRAF
Tip COLORATE
Nr. spalari 50-55
Parfum FRESH

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.