Cosul meu

0

Detergent automat Ariel Lenor Fresh 400gr

AcoMarket va recomanda detergentul automat Ariel Lenor Fresh, indeparteaza petele persistente, lasand hainele pline de prospetime.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

610 Lei
Detergent automat Ariel Lenor Fresh 400gr
Cantitate:


Detergent automat Ariel  Lenor Fresh 400gr este un detergent pudra pentru rufe. Ariel patrunde adanc in micro-straturile fibrelor, pentru a ajuta la indepartarea petelor persistente, reprezinta alegerea optima pentru rezultate impecabile. Detergent automat Ariel  Lenor Fresh 400gr  prin puterea sa de indepartare a petelor este partenerul ideal pentru haine impecabile. Curatenie in profunzime si mai multa prospetime in noul Ariel cu Lenor Fresh.

Adauga opinia ta

Pret 6,10 Lei
Brand ARIEL
Tip AUTOMAT
Forma PRAF
Tip ALBE
Nr. spalari 5-10
Parfum FRESH

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.