Cosul meu

0

Apa de toaleta STR8 On The Edge 100 ml

AcoMarket va recomanda apa de toaleta STR8 On The Edge, special conceput pentru barbatii care sunt dispusi sa riste si ofera o senzatie de energie revigoranta pe tot parcursul zilei.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

3679 Lei


Apa de toaleta STR8 On The Edge a fost special conceput pentru barbatii care sunt dispusi sa riste si ofera o senzatie de energie revigoranta pe tot parcursul zilei. Parfumul sau cu nuante de bergamota, levantica, fructe si lemn de santal, iti va invalui corpul cu un miros proaspat si discret ce dureaza o zi intreaga.

Adauga opinia ta

Pret 36,79 Lei
Brand STR8
Pentru PENTRU EL
Tip APA DE TOALETA
Cantitate < 100 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.