Cosul meu

0

Detergent lichid Weisser Riese 2 in 1 13 spalari 949ml

AcoMarket va recomanda detergentul lichid Weisser Riese 2in1, elimina petele cu usurinta si asigura un miros placut si de lunga durata.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1586 Lei


Detergentul lichid Weisser Riese 2in1 13 spalari 949ml, este un detergent universal, lichid, care patrunde in profunzimea tesaturilor si cu ajutorul formulei sale ajuta la dizolvarea imediata si indepartarea celor mai dificile pete inca de la inceputul spalarii. Tehnologia germana ofera rezultate exceptionale chiar si la temperaturi scazute de spalare. Detergent lichid Weisser Riese 2in1 13 spalari 949ml, asigura un miros placut si de lunga durata.

Adauga opinia ta

Pret 15,86 Lei
Brand WEISER RIESE
Tip AUTOMAT
Forma LICHID
Tip ALBE
Nr. spalari 15-20
Parfum FRESH

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.