Cosul meu

0

Vopsea de par Belle’Fine 8.0 Blond Natural

AcoMarket va recomanda vopseaua de par Belle’Fine, reda parului culoare, rezistenta, elasticitate si volum datorita complexului imbogatit cu keratina, ulei de argan, ulei de masline, ulei de migdale si extras de nuci verzi.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

881 Lei
Vopsea de par Belle’Fine 8.0 Blond Natural
Cantitate:


Vopseaua de par Belle’Fine a fost creata in mod special pentru bunastarea si ingrijirea parului dumneavoastra. Asigura o culoare bogata, acopera eficient firele albe, lasand un par matasos si stralucitor. Consistenta sa cremoasa se aplica cu usurinta, iar compozitia fina de parfum inclusa in continut face procesul vopsirii extrem de placut. Cu balsamul de par Belle’Fine, veti reda parului culoare, rezistenta, elasticitate si volum datorita complexului imbogatit cu keratina, ulei de argan, ulei de masline, ulei de migdale si extras de nuci verzi.

Adauga opinia ta

Pret 8,81 Lei
BRAND BELLE'FINE
Culoare BLOND

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.