Cosul meu

0

Vopsea de par Loncolor Ultra 7.66 Rosu Intens

AcoMarket va recomanda vopseaua permanenta pentru par Loncolor Ultra, ofera ingrijire avansata, acoperind perfect firele albe, permitand inchiderea, deschiderea sau revigorarea culorii naturale a parului.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1299 Lei
Vopsea de par Loncolor Ultra 7.66 Rosu Intens
Cantitate:


Vopseaua Loncolor Ultra ofera protectie si ingrijire avansata parului tau datorita complexului natural de ingrediente compus din ulei de migdale, proteine din grau si vitamina C. Este usor de aplicat, nu curge de pe par, acopera perfect firele albe, iar parfumul placut te invaluie pe toata durata vopsirii. Masca Loncolor Ultra este un cadou destinat intretinerii parului vopsit, oferindu-i stralucire si vitalitate. Dupa utilizare, parul devine matasos, hidratat si usor de pieptanat.

Adauga opinia ta

Pret 12,99 Lei
Brand LONCOLOR
Culoare ROSU

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.