Cosul meu

0

Vopsea de par L’Orèal Casting Crème Gloss 200 negru abanos

AcoMarket va recomanda Casting Crème Gloss este alegerea ideala pentru prima colorare a parului, recreand bogatia culorilor naturale si stralucitoare.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

3611 Lei


Vopsea de par L’Orèal Casting Crème Gloss 200 negru abanos, formula crema, fara amoniac acopera in mod optim firele albe, bogata in nuante, reda o culoare naturala cu reflexe gurmande vizibile si stralucire ultra glossy. Rezultat de durata, pana la 28 de samponari. Culoarea ramane naturala, parul este mai hranit, mai stralucitor. Aplicare usoara, parfum fructat irezistibil. Balsam ultra stralucire cu laptisor de matca.

Adauga opinia ta

Pret 36,12 Lei
BRAND L'OREAL
Culoare NEGRU

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.