Cosul meu

0

Umerase din plastic cal I 6/set diferite culori

AcoMarket va recomanda umerasele din plastic 6/set, utile pentru ordonarea hainelor dumneavoastra. Au dimensiunile standard, usor de agatat atat in interior cat si in exteriorul dulapurilor.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

734 Lei


Umerase din plastic 6/set, sunt utile pentru ordonarea hainelor dumneavoastra. Au dimensiunile standard, usor de agatat atat in interior cat si in exteriorul dulapurilor.

Adauga opinia ta

Pret 7,34 Lei
BRAND CRI
Tip UMERASE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.