Cosul meu

0

Detergent automat Tide Lenor Touch 2kg

AcoMarket va recomanda detergentul automat Tide Lenor Touch, indeparteaza cele mai dificile pete, invaluind hainele in prospetimea balsamului de rufe Lenor

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

2300 Lei
Detergent automat Tide Lenor Touch 2kg is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Detergentul automat Tide Lenor Touch 2kg, este un detergent sub forma de pudra care datorita formulei sale concentrate ofera o putere mai mare de curatare fata de detergentii obisnuiti, indepartand petele cele mai dificile inca de la prima spalare. Detergent automat Tide Lenor Touch contine agenti speciali de curatare ce patrund in profunzimea tesaturilor, lasand hainele stralucitor de curate si invaluite in prospetimea balsamului de rufe Lenor.

Adauga opinia ta

Pret 23,00 Lei
Brand TIDE
Tip AUTOMAT
Forma PRAF
Tip ALBE
Nr. spalari 5-10
Parfum FRESH

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.