Cosul meu

0

Tampoane OB Procomfort Normal 16/set

AcoMarket va recomanda, tampoanele OB Procomfort Normal, combina tehnologia canalelor spiralate pentru o protectie de incredere cu invelisul SilkTouch pentru insertia tampoanelor OB mai usoara ca niciodata.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

900 Lei
Tampoane OB Procomfort Normal 16/set is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Tampoane OB Procomfort Normal 16/set combina tehnologia canalelor spiralate pentru o protectie de incredere cu invelisul SilkTouch pentru insertia tampoanelor OB mai usoara ca niciodata. Pentru flux redus si mediu.

Adauga opinia ta

Pret 9,00 Lei
Brand OB
Tip produs ABSORBANTE
Utilizare ZI
Cantitate < 20 buc.

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.