Cosul meu

0

Spuma par Wellaflex Extra Stark 200ml

AcoMarket va recomanda spuma par Wellaflex Extra Stark 200ml, o spuma modelatoare pentru volum, care mentine parul pana la 24 de ore, fara sa lipeasca firele intre ele, avand un miros placut.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

900 Lei


Spuma par Wellaflex Extra Stark 200ml este o spuma modelatoare pentru volum, care mentine parul pana la 24 de ore, fara sa lipeasca firele intre ele, avand un miros placut.

Adauga opinia ta

Pret 9,00 Lei
Brand WELLA
Tip produs SPUMA PAR
Pentru PENTRU EA
Tip par PENTRU TOATE TIPURILE
Cantitate 101 - 250 ml
Aroma FRUCTAT
Beneficiu Nu

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.