Cosul meu

0

Spray fixativ Nivea Ultra Strong 250ml

AcoMarket va recomanda spray fixativ Nivea Ultra Strong 250ml, ingrijeste, fortifica si protejeaza firul de par. Pentru o fixare pentru 24h si un par stralucitor si cu volum.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1510 Lei


Spray-ul fixativ Nivea Ultra Strong cu factor de protectie a firului de par asigura fixare ultra puternica, fara sa incarce parul. Firul de par este ingrijit si protejat de caldura uscatorului. Ofera fixare puternica pentru 24h. Nu incarca si nu lasa reziduuri pe par, oferind o stralucire vizibila.

Adauga opinia ta

Pret 15,01 Lei
Brand NIVEA
Tip produs FIXATIV
Cantitate 101 - 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.