Cosul meu

0

Spray fixativ Nivea Color Care & Protect 250ml

AcoMarket va recomanda spray fixativ Nivea Color Care & Protect 250ml, ingrijeste, fortifica si protejeaza firul de par. Pentru fixare de durata si protectia parului vopsit.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1510 Lei


Spray-ul fixativ Nivea Color Care & Protect transforma caldura uscatorului de par in ingrijire, protejeaza si prelungeste culoarea parului vopsit. Intareste firul de par si fixeaza coafura pentru intreaga zi. Protejeaza culoarea si luciul parului vopsit si il lasa usor de pieptanat.

Adauga opinia ta

Pret 15,01 Lei
Brand NIVEA
Tip produs FIXATIV
Cantitate 101 - 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.