Cosul meu

0

Spray Bucatarie Mr Muscle Lemon 500 ml

AcoMarket va recomanda spray-ul pentru bucatarie Mr Muscle Lemon, un detergent cu formula speciala care curata usor grasimea si murdaria de pe suprafetele din bucatarie.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

758 Lei


Spray Bucatarie Mr Muscle Lemon este un detergent cu formula speciala care curata usor grasimea si murdaria de pe suprafetele din bucatarie, fara prea mult efort. Dezinfecteaza omorand 99.99% din virusurile si bacteriile de pe suprafetele dure neporoase. Necesita clatire. Suprafetele vor ramane curate si parfumate.

Adauga opinia ta

Pret 7,58 Lei
Brand MR MUSCLE
Forma SPRAY
Cantitate 250 - 750 ml
Tip de suprafata UNIVERSAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.