Cosul meu

0

Solutie Scos Pete Nufar 500ml Pentru Masina De Spalat

AcoMarket va recomanda solutia pentru pete Nufar 500 ml, pentru masina de spalat, produsul ideal pentru indepartarea petelor de pe orice fel de tesaturi albe sau colorate. Nu ataca tesatura si nici culorile materialului.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1346 Lei
Solutie Scos Pete Nufar 500ml Pentru Masina De Spalat
Cantitate:


Solutie Scos Pete Nufar 500ml Pentru Masina De Spalat va ajuta sa indepartati petele persistente, fara a ataca tesatura sau culorile materialului. Il recomandam pentru toate tipurile de tesaturi albe sau colorate, covoare si tapiterii, canapele, saltele, draperii. Nu ataca tesatura si nici culorile materialului. Nu contine clor. Solutia pentru pete Nufar 500 ml este eficienta in eliminarea petelor de: alimente (ulei, untura, fructe, ketchup, vin rosu, legume, ciocolata, ceai, cafea, lapte), motorina, vaselina, machiaj (ruj, fard, mascara, fond de ten), sange, transpiratie, pix, cerneala, carioca etc.

Adauga opinia ta

Pret 13,46 Lei
Brand NUFAR
Tip ALBE SI COLORATE
Forma LICHID
Proprietati FARA CLOR
Tip produs SOLUTIE CURATAT PETE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.