Cosul meu

0

Solutie de curatare universala Sano Jet 750 ml

AcoMarket va recomanda solutia de curatare universala Sano Jet, un detergent spuma antibacterian pentru curatenia bucatariei.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1349 Lei


Solutia de curatare universala Sano Jet este un detergent spuma antibacterian pentru curatenia bucatariei. Elimina 99.9% dintre microorganismele daunatoare si curata eficient plite, aragazuri, chiuvete, robineti, suprafete de marmura, ceramica, inox si plastic. Dizolva si scoate petele de grasime si uleiuri. Distruge eficient Candida Albicans si Aspergillus brasiliensis.

Adauga opinia ta

Pret 13,49 Lei
Brand SANO
Forma LICHID
Cantitate 250 - 750 ml
Tip de suprafata UNIVERSAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.