Cosul meu

0

Balsam rufe Silan Soft & Oils Purple 750 ml

AcoMarket va recomanda balsamul de rufe Silan Soft & Oils Purple, parfumeaza, face hainele catifelate si usor de calcat.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

830 Lei


Silan balsam rufe Soft & Oils Purple este un balsam de rufe cu microcapsule parfumate, care da o noua dimensiune prospetimii si catifelarii rufelor. Microcapsulele parfumate elibereaza un parfum proaspat ce dureaza pana la 10 saptamani. Simtul tau olfactiv va fi surprins de mirosul puternic de uleiuri naturale continut. Faciliteaza calcatul.

Adauga opinia ta

Pret 8,04 Lei
Brand SILAN
Tip AUTOMAT
Forma LICHID
Tip ALBE
Cantitate 250 - 750 ml
Parfum FLORAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.