Cosul meu

0

Set platou aluminiu 850 CC 3/set Est

AcoMarket va recomanda platoul 850 CC, un produs realizat din aluminiu ce poate fi utilizat in locatii de tip restaurant, fast food sau companii specializate, servicii de catering si uz casnic, la petreceri, evenimente sau la picnic.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

500 Lei


Platoul 850 CC este un produs realizat din aluminiu si poate fi utilizat in locatii de tip restaurant, fast food sau companii specializate, servicii de catering si uz casnic, la petreceri, evenimente sau la picnic. Este ideal pentru a servi diverse produse alimentare sau preparate de patiserie.

Adauga opinia ta

Pret 5,00 Lei
Brand EST
Tip PLATOU
Bucati/set 3 / SET

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.