Cosul meu

0

Servetele umede antibacteriene Ilynka 15 file

AcoMarket va recomanda, servetelele umede antibacteriene Ilynka 15 file, ofera protectie igienica intregii familii, sunt usor de transportat oriunde si oricand.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

100 Lei


Servetelele umede antibacteriene Ilynka 15 file, ofera protectie igienica intregii familii, sunt usor de transportat oriunde si oricand. Sunt de unica folosinta, biodegradabile. Servetelele umede antibacteriene Ilynka au fost special concepute pentru a asigura o igiena zilnica.

Adauga opinia ta

Pret 1,00 Lei
Brand ILYNKA
Tip SERVETELE UMEDE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.