Cosul meu

0

Servetele de masa Perfex 33 x 33cm 2 straturi 100 foi

AcoMarket va recomanda servetelele de masa Perfex. Au o textura fina si ofera confortul dorit, iar apetitul pentru curatenie iti va fi satisfacut.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

518 Lei


Servetelele de masa Perfex au o textura fina si ofera confortul dorit, iar apetitul pentru curatenie iti va fi satisfacut. Servetelele de masa sunt confectionate din hartie pura si celuloza. Ajuta la indepartarea murdariei si sunt potrivite oricarei ocazii. Servetele de masa Perfex 33 x 33cm au 2 straturi 100 buc./pachet. Utile in bucatarie la servirea mesei.

Adauga opinia ta

Pret 5,18 Lei
Brand PERFEX
Nr. straturi 2
Culoare ALB

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.