Cosul meu

0

Scutece Pufies nr. 4 maxi 18/set

AcoMarket va recomanda scutecele Pufies nr.4 maxi 18/set, cu modele artistice, ilustratii amuzante, personaje colorate si fete zambitoare.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1839 Lei


Scutecele Pufies nr.4 maxi 18/set protejeaza impotriva scurgerilor, lasa pielea sa respire, aripioare elastice flexibile, modele artistice cu ilustratiile amuzante, personajele colorate si fetele zambitoare stimuleaza imaginatia bebelusului si creeaza o lume fericita si plina de viata, fiind la zi cu cele mai noi trenduri din moda. 32 de modele fabuloase create de Elana Brynes, fondatoarea brandului Kings of Cole!

Adauga opinia ta

Pret 18,40 Lei
Brand PUFIES
Tip Nu

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.