Cosul meu

0

Scutece Pampers Premium Care nr.2 23/set

AcoMarket va recomanda, scutecele Pampers Premium Care nr.2 23/set, inconjoara bebelusul tau cu cele mai matasoase si fine senzatii, inca din prima zi de viata, pentru o protectie delicata asupra pielii lui sensibile.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

2824 Lei
Scutece Pampers Premium Care nr.2 23/set
Cantitate:


Scutecele Pampers Premium Care inconjoara bebelusul tau cu cele mai matasoase si fine senzatii, inca din prima zi de viata, pentru o protectie delicata asupra pielii lui sensibile. Datorita stratului absorbant unic Premium Care, cu microperle absorbante, care retin rapid umezeala, pielea bebelusului se va mentine curata si uscata. Indicatorul de umezeala iti spune cand are nevoie bebelusul tau sa fie schimbat, ajutandu-l pe el sa ramana fericit si confortabil, iar pe tine sa stai linistita. Materialele noastre speciale lasa aerul sa intre, pentru a mentine senzatia de prospetime a pielii bebelusului. Forma care protejeaza zona ombilicala asigura fixarea confortabila a scutecului in jurul buricului delicat al nou-nascutului, in primele zile de viata.

Adauga opinia ta

Pret 28,24 Lei
BRAND PAMPERS
Tip SCUTECE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.