Cosul meu

0

Hartie igienica Satina alba 2 straturi 10/set

AcoMarket va recomanda Satina hartie igienica alba 2 straturi, fabricata prin metoda tissue, celuloza de cea mai buna calitate.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

720 Lei


Hartie igienica Satina alba 2 straturi 10/set este fabricata prin metoda tissue, celuloza de cea mai buna calitate. Fina si catifelata, are culoarea alba‚ portionata si imprimata. Moale si delicata la atingere.

Adauga opinia ta

Pret 7,02 Lei
Brand SATINA
Nr. role/pachet 6 - 12
Nr. straturi 2
Parfum FRESH

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.