Cosul meu

0

Sapun Protex Deo12 90 gr

AcoMarket va recomanda, sapunul Protex Deo 12 90 gr, un sapun solid antimicrobian, elimina 99% din bacterii, pastrand o buna igiena a pielii.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

250 Lei
Sapun Protex Deo12 90 gr is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Sapun Protex Deo 12 90 gr este un sapun solid antibacterian ce ofera pielii protectia si ingrijirea de care are nevoie. Elimina 99% din bacterii, pastrand o buna igiena a pielii. Protejati-va sanatatea spalandu-va corect pe maini cu apa si sapun.

Adauga opinia ta

Pret 2,50 Lei
Brand PROTEX
Tip produs SAPUN SOLID
Pentru ADULTI
Cantitate 50 - 200 gr

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.